Na stranici nastava.alfa.hr čekaju vas brojne videolekcije i ostali materijali koji će vas i vaše učenike voditi kroz nastavu na daljinu.

Glazbena kultura u novoj godini

Poštovane kolegice i kolege, učitelji glazbene kulture,

bližimo se kraju kalendarske godine, u školi završava prvo obrazovno razdoblje, no želimo vas obavijestiti da autorski tim izdavačke kuće Alfa priprema osvježene nastavne sadržaje za glazbenu kulturu četvrtih razreda u razrednoj i predmetnoj nastavi (petih, šestih, sedmih i osmih) razreda kao i dodatni edukativno-prezentacijski materijal.

Zadovoljstvo nam je informirati vas o konkretnim planovima i projektima u realizaciji. Naime, gotovi su prigodni materijali za 8. razred vezani uz glazbeno-scenska djela koje će vam dostaviti naši promotori. Osim toga, autorski tim redovito za vas održava predavanja i radionice ŽSV-a za razrednu i predmetnu nastavu, a u drugom obrazovnom razdoblju očekujte plakat „Ples u glazbi”.

U svim našim nastojanjima da nastavu glazbene kulture učinimo što zanimljivijom i zabavnijom, koristeći se vlastitim iskustvom iz svakodnevnog rada s djecom, iznimno su nam važne i vaše sugestije, ideje i kritike. Stoga vas molimo, ako imate ikakvih prijedloga, slobodno nam se obratite elektroničkom poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a mi ćemo razmotriti svako vaše mišljenje i po mogućnosti uklopiti ono najbolje u udžbenički sadržaj.

Svima vama, učiteljicama i učiteljima glazbene kulture, upućujemo iskrene čestitke povodom božićnih i novogodišnjih blagdana. Želimo vam mnogo radosti i uspjeha!

ČESTIT BOŽIĆ I SRETNA NOVA 2018. GODINA!

Uredništvo za glazbenu kulturu