Jedini u Hrvatskoj spajamo znanje, entuzijazam i umijeće poučavanja u proizvod krojen prema pravim potrebama i izazovima nastave. Pročitajte više!
Podijelimo iskustva, prijedloge i zajedno unaprijedimo obrazovanje. Pridružite se Facebook grupi Razredna nastava - Alfa!
Pridružite nam se u novom likovnom natječaju Likovni izaZOOv (Alfa kalendar 2021.). Više o natječaju pročitajte ovdje.
Na stranici nastava.alfa.hr čekaju vas brojne videolekcije i ostali materijali koji će vas i vaše učenike voditi kroz nastavu na daljinu.

Matematika u novoj školskoj godini

Poštovane učiteljice i poštovani učitelji matematike!

Na našim ćete mrežnim stranicama pronaći prijedloge godišnjih i mjesečnih planova, planova za prilagođeni program i satove razrednika, listiće za učenike s prilagođenim programom, ishode učenja i kriterije ocjenjivanja.

Vjerujemo da ćete nastavne planove i predložene pripreme svojom kreativnošću prilagoditi svojim učenicima jer ipak svaki učitelj najbolje poznaje svoj razred. Također će na našim stranicama biti dostupni i dodatni materijali (prezentacije s nastavnim listićima, planovi ploče, igre, projekti u nastavi matematike…).

Tijekom školske godine na našim će stranicama biti dostupni i listići za dodatnu nastavu kao i materijali za e-učenje i istraživanje geometrijskih sadržaja u 6. i 7. razredu.

Želimo vam mnogo uspjeha i lijepih trenutaka u razredu u novoj školskoj godini.  

                                                                   Autorski tim iz matematike