A-udžbenici, A-panel, pop-up interaktivna rješenja ispita, zapisi realizacije nastavnih sati za e-Dnevnik, individualizirani kurikulumi, ispitna mapa, prilagođeni ispiti znanja... Imamo Baš TO što vam treba!

Dobro došli u novu školsku godinu 2016./17.

Poštovane učiteljice i učitelji, poštovane profesorice i profesori, poštovane kolegice i kolege,

nakon zasluženog i, nadamo se, lijepo provedenoga odmora, opet smo na novom početku.

U nekom se trenutku čini da smo mi, nastavnici, vječni đaci – uobičajen nam je ritam školske godine i svakodnevno pripremanje za nastavu, praćenje literature, učenje novoga. No poseban užitak svemu tome daje mladost s kojom radimo, a koja nam prenosi svoju energiju i njome nas pomlađuje.

Danas, kad se suočavamo s nagovještajima promjena u obrazovnom sustavu, potrebno nam je još više snage i znanja da svatko od nas doprinese promjenama koje nas očekuju. Izdavačka kuća Alfa i dalje će biti uz vas i donositi vam nove materijale − tiskane i u elektroničkom obliku − kako bi vaša nastava bila što bolja te kako biste vi i vaši učenici lakše radili i uživali u radu i učenju.

Na ovom novom početku želimo vam uspjeha, radosti i snage da se suočite s novim izazovima te da svoje znanje i optimizam prenesete mladima. Tako će krug primanja i davanja biti zatvoren, a tko može biti radosniji od nas kad vidimo da smo uspjeli ne samo prenijeti znanje, nego i moralne vrijednosti te ljubav za učenje. Time smo trajno obogatili našega učenika koji neće literaturu nositi samo u ruci, nego i u sebi. A tek će mu život donijeti spoznaju o ljepoti čovjeka koji ima literature u sebi.  

Srdačno vas pozdravljamo na početku nove školske godine 2016./2017. i želimo vam ugodan povratak radnim obvezama!

Vaša Alfa