I ove godine smo za vas pripremili atraktivan i dinamičan program sa željom da svatko od vas pronađe nešto za sebe i to ponese u svoj razred. Provedite s nama jedno inspirativno proljetno ...
Povodom Dana sigurnijeg interneta pripremili smo plakat s mudrostima koje u stihu obrađuju temu virtualne sigurnosti.
Alfini dodatni nastavni materijali za razrednu nastavu (nastavni listići, zbirke zadataka, vježbenice, multimedijski sadržaji i pomoćna nastavna sredstva) neizostavni su pri vježbanju gradiva i kod ...

5th ELT DAY - Be the Change, again!

I ove godine smo za vas pripremili atraktivan i dinamičan program sa željom da svatko od vas pronađe nešto za sebe i to ponese u svoj razred. Provedite s nama jedno inspirativno proljetno prijepodne i zajedno proširimo pozitivnu energiju među kolegama i učenicima! 

 

Subota, 6. travnja 2019.

10.00 – 13.00 sati
Kaptol Butique Cinema – Centar Kaptol,
Nova Ves 17, Zagreb

SESSIONS

Homework in the 21st Century - Jenny Dooley
Let’s face it, very few people really like homework, especially the traditional sort, which can become highly repetitive and heavy on memorisation. However, we are now well into the 21st century and it is time that homework caught up. In this session, we will look at different approaches to homework, which make use of modern technology and modern classroom methodology. These techniques will interest and engage the learner, leaving nothing for the dog to eat.

Communication in the modern world - Steve Lever
We all know that the emphasis in modern language teaching is on communication, but what does it mean to communicate well? In this session we will break communication down into its constituent parts and discuss how these can be improved to be effective in a 21st century context.

Škola za život u teoriji i praksi - Katarina Duhović & Ondina Sambolek
Predavačice će nas na primjerima iz prakse provesti kroz novosti koje nam donosi novi kurikulum s posebnim naglaskom na načine i oblike vrednovanja. Kroz svoje predavanje pokušat će ukloniti nesigurnost i strahove vezane uz kurikularnu reformu i time ohrabriti i osnažiti učitelje u njihovom radu u nastavi. Jednostavnom demonstracijom praktične primjene digitalnih materijala za učenje engleskog jezika u suvremenoj učionici, svatko će dobiti ideje kako povećati motivaciju i aktivirati učenike u svakodnevnom nastavnom procesu.

 

Program prijave s vremenikom pogodan za ispis možete preuzeti ovdje (PDF).

Podsjećamo, prijave za sudjelovanje na skupu vrše se isključivo putem online obrasca koji je poslan nastavnicima engleskog jezika na njihovu e-mail adresu. Ako kojim slučajem niste dobili pozivni e-mail, a mislite da ste trebali, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Vidimo se na ELT DAY-u!