Pristup našim metodičkim materijalima otvorili smo SVIM učiteljima!
Alfa slavi 50. rođendan! Proslava, kojom vam želimo zahvaliti na prijateljstvu i podršci, trajat će tijekom cijele godine. Mi smo slavljenici ali vi ćete otvarati poklone!
Unaprijedite svoja znanja i vještine na stručnim online predavanjima uživo! Ovdje možete vidjeti što smo za vas pripremili. Svi ste pozvani!
Jedini u Hrvatskoj spajamo znanje, entuzijazam i umijeće poučavanja u proizvod krojen prema pravim potrebama i izazovima nastave. Pročitajte više!
Podijelimo iskustva, prijedloge i zajedno unaprijedimo obrazovanje. Pridružite se Facebook grupi Razredna nastava - Alfa!

Likovni natječaj - Likovni izaZOOv

Pridružite nam se u novom likovnom natječaju Likovni izaZOOv (Alfa kalendar 2021.)! Tema je natječaja Portret personificirane životinje ili Životinja u pokretu, a tehnika stirotisak.

Natječaj je humanitarnog karaktera ̶ dvanaest odabranih dječjih radova postat će dijelom kalendara za 2021. godinu.

Vrijednost prodanih primjeraka kalendara donirat ćemo
Centru za rehabilitaciju Silver, ustanovi socijalne skrbi koja u rehabilitaciju osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju uključuje rad sa psima pomagačima.

Natječaj je otvoren do 9. studenoga 2020., a u njemu mogu sudjelovati svi učenici osnovnih škola u RH, pojedinačno ili u grupi.

Prije sudjelovanja molimo pažljivo pročitajte Pravila i uvjete za sudjelovanje u natječaju Likovni izaZOOv.