Ispis

Sindrom Down – izazovi; Učenje engleskog jezika od 1. razreda osnovne škole

Fani Perun, prof. 

OŠ Ivan Duknović, Marina

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Podučavanje učenika sa sindromom Down predstavlja izazov za učitelje, no nimalo više od rada s drugom djecom s teškoćama. Kako bi učenik bio uspješan, važno je izgraditi dobre odnose i ostvariti učinkovitu suradnju među svim sudionicima odgojno-obrazovnog procesa. Učenje treba biti višeosjetilno, uz prilagodbe po mjeri djeteta.

 

Nova kategorija - Festivities

Naš virtualni kabinet dobio je novu kategoriju Festivities gdje ćemo učitavati prijedloge aktivnosti koje će vam vjerujemo dobro doći ako vam/kada vam ponestane ideja kako obilježiti pojedinu prigodu.

Želite li neke svoje ideje podijeliti i učiniti dostupnima drugim nastavnicima, pošaljite ih na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Rado ćemo ih objaviti!

 

 

 

Stručno usavršavanje o CLIL metodi

Učiteljica engleskog i talijanskog jezika Marija Čarija Agoli i učiteljica biologije i kemije Antonija Bezić Radman sudjelovale su na stručnom usavršavanju Applying CLIL Methodology u Valenciji, Španjolskoj, koju je organizirala Esmovia iz Valencije, od 23. do 27. rujna 2019. Na stručnom su usavršavanju sudjelovali učitelji iz Hrvatske, Italije, Litve, Španjolske i Bugarske.