Naši udžbenici temelj su sveobuhvatnog izdavačkog pothvata kojim želimo učenicima, roditeljima i učiteljima pružiti sve što im u nastavi treba te da bismo im olakšali učenje i poučavanje - za sve, na svim razinama i u svim okolnostima!
Ne zaboravite da su Alfini promotori tu za vas! Uvijek im se možete obratiti i na njih se osloniti.
Unaprijedite svoja znanja i vještine na stručnim online predavanjima uživo! Ovdje možete vidjeti što smo za vas pripremili. Svi ste pozvani!
Na Alfinoj stranica za podršku nastavi na daljinu nastava.alfa.hr možete pronaći videolekcije i ostale materijale koji prate nastavne jedinice.
Ispis

Obilježavanje Dana Erasmusa u osnovnoj školi Spinut, Split

 

Radno i  veselo u ugodnoj atmosferi kolege iz osnovnih i srednjih škola iz Splitsko-dalmatinske županije sudjelovali su na zanimljivim radionicama na temu korištenja digitalne tehnologije u nastavi  koje su održale učiteljica Vini Ballarin, učiteljica Ivana Bokavšek i pedagoginja Fadila Zoranić.

 

 

 https://www.erasmusdays.eu/event/dani-erasmusa-2019-erasmus-days-2019/?fbclid=IwAR1gxVkPmlTeaUO5RUdGKeCONNIoyFKqflBh70v6Y0WFRn3CZa_-VFk7BSA


#erasmusdays

Radionice su bile:

  • Korištenje Web alata u diseminaciji Erasmus+ projekata / pedagoginja Fadila Zoranić
  • Izrada edukativnih igara u nižim razredima osnovne škole / učiteljica Vini Ballarin
  • Razvijanje pisane vještine kod učenika / učiteljica Ivana Bokavšek 
  • Korištenje digitalnih alata u radu s učenicima jedan je od zadanih projektnih ciljeva koje su predavačice na svojim stručnim usavršavanjima kroz Erasmus+ projekte učile i usavršavale.

Osim toga interaktivni susreti na temu pripreme i provedbe Erasmus+ projekata s ciljem širenja primjera dobre prakse višegodišnjeg iskustva u provedbi Erasmus+ programa organizirali su se za sve zainteresirane sudionike. Predavačice su prezentirale svoja neprocjenjiva iskustva u korištenju Erasmus+ programa.

Ponosni smo što smo dio velike skupine učitelja, nastavnika i ravnatelja koji su petak poslijepodne proveli s nama kroz učenje i dijeljenje primjera dobre prakse u Erasmus+ programima.

Kako nam je bilo…slika govori više od 1000 riječi!

Autorica teksta i organizatorica događaja: Ivana Bokavšek, prof.