Neosporna stručnost naših autorskih timova u kombinaciji s tehnološkim inovacijama, profesionalim uslugama i vrhunskom podrškom već godinama opravdavaju povjerenje naših korisnika. Hvala vam što birate modro! 
Ne zaboravite da su Alfini promotori tu za vas! Uvijek im se možete obratiti i na njih se osloniti.

 

U novu školsku godinu krećemo zajedno, puni optimizma i nade da ćete većinu nastavnih sati provesti s učenicima u učionici. Biti učitelj znači suočavati se s dinamikom i složenošću svakodnevice. A što je složenije od oblikovanja građana koji mogu upravljati svojim životima i biti povezani s drugima oko sebe u trajno promjenljivom svijetu?

Ono što učitelji znaju i mogu učiniti ima najveću važnost za ono što učenici nauče. Kako bismo vam pomogli u stvaranju uvjeta u kojima možete još bolje poučavati, pripremili smo i na vrijeme dostavili sav nastavnički materijal za početak nove školske godine. Oni su rezultat zajedničkog truda svih autorskih timova i suradnika. Svojim djelima, odličnim materijalima i kvalitetnom korisničkom podrškom stojimo uz vas.

Svi će Alfini korisnici na Alfinim mrežnim stranicama (uz svoju lozinku i korisničko ime) pronaći prijedloge godišnjih i mjesečnih planova, prijedloge pisanih dnevnih priprava s jasno istaknutim ključnim pojmovima, razradom postignuća (ishoda) i kognitivnim razinama, prezentacije u PowerPointu, konceptualne mape, prijedloge materijala za učenike s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama, nastavne listiće s dodatnim pokusima, multimedijske sadržaje (snimljene pokuse i filmove) te digitalni udžbenik na obrazovnoj platformi mozaBook. Preuzmite svoje!

Uskoro očekujte iznimno zanimljive i aktualne teme za nova županijska vijeća.

Pratite nas i u našoj Facebook grupi!

Radovat će nas svaka vaša sugestija ili poticaj, svaki vaš poziv ili e-pismo. Mi smo ovdje zbog vas.

Želimo vam zdravu i uspješnu novu školsku godinu!