Naši udžbenici temelj su sveobuhvatnog izdavačkog pothvata kojim želimo učenicima, roditeljima i učiteljima pružiti sve što im u nastavi treba te da bismo im olakšali učenje i poučavanje - za sve, na svim razinama i u svim okolnostima!
Ne zaboravite da su Alfini promotori tu za vas! Uvijek im se možete obratiti i na njih se osloniti.
Unaprijedite svoja znanja i vještine na stručnim online predavanjima uživo! Ovdje možete vidjeti što smo za vas pripremili. Svi ste pozvani!
Na Alfinoj stranica za podršku nastavi na daljinu nastava.alfa.hr možete pronaći videolekcije i ostale materijale koji prate nastavne jedinice.

Otvorena je Alfa-učionica na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku

U srijedu, 13. svibnja na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku svečano je otvorena Alfa-učionica. Alfa ju je opremila pametnom pločom, raznolikim obrazovnim materijalima i digitalnim udžbenicima na platformi mozaBook.

Studenti će tako imati priliku isprobati i svakodnevno upotrebljavati izvrsna metodička i digitalna rješenja, a uskoro kreću i ogledna predavanja na temu digitalnog obrazovanja i primjene informacijskih i komunikacijskih tehnologija.

Alfa svojim rješenjima i konstantnim napredovanjem predstavlja budućnost obrazovanja, baš kao i studenti koji će nakon fakulteta započeti s radom u obrazovnim institucijama. Veselimo se nastavku suradnje!