Pristup našim metodičkim materijalima otvorili smo SVIM učiteljima!
Alfa slavi 50. rođendan! Proslava, kojom vam želimo zahvaliti na prijateljstvu i podršci, trajat će tijekom cijele godine. Mi smo slavljenici ali vi ćete otvarati poklone!
Unaprijedite svoja znanja i vještine na stručnim online predavanjima uživo! Ovdje možete vidjeti što smo za vas pripremili. Svi ste pozvani!
Jedini u Hrvatskoj spajamo znanje, entuzijazam i umijeće poučavanja u proizvod krojen prema pravim potrebama i izazovima nastave. Pročitajte više!
Podijelimo iskustva, prijedloge i zajedno unaprijedimo obrazovanje. Pridružite se Facebook grupi Razredna nastava - Alfa!

Suradnja Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku i Alfe

Predstavnici Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku i izdavačke kuće Alfa održali su uspješan sastanak i na obostrano zadovoljstvo dogovorili dugoročnu suradnju. 

Alfa će jednu učionicu na Fakultetu, Alfa-učionicu, opremiti raznolikim obrazovnim materijalima i digitalnim udžbenicima na platformi mozaBook.

Studenti će tako imati priliku isprobati i svakodnevno upotrebljavati izvrsna metodička i digitalna rješenja. Dogovorena su i ogledna predavanja na temu digitalnog obrazovanja i primjene informacijskih i komunikacijskih tehnologija.

Alfa svojim rješenjima i konstantnim napredovanjem predstavlja budućnost obrazovanja, baš kao i studenti koji će nakon fakulteta započeti s radom u obrazovnim institucijama. Veselimo se suradnji!