Pošaljite nam jednu razrednu fotografiju kojom dragim ljudima želite čestitati blagdane i sudjelujte u nagradnom natječaju. Svi će sudionici na poklon dobiti personaliziranu digitalnu čestitku! VIŠE
Neosporna stručnost naših autorskih timova u kombinaciji s tehnološkim inovacijama, profesionalim uslugama i vrhunskom podrškom već godinama opravdavaju povjerenje naših korisnika. Hvala vam što birate modro! 
Ne zaboravite da su Alfini promotori tu za vas! Uvijek im se možete obratiti i na njih se osloniti.

Projekt „Zasadi biljku”

Učenici 2.b razreda obilježili su 22. travnja 2021. Dan planeta Zemlje radno.

Pod vodstvom učiteljice Marine Brozović sudjelovali su u razrednom projektu Zasadi biljku.

Cilj nam je bio kod djece osvjestiti važnost očuvanja okoliša, razvrstavanju otpada, recikliranju i općenito o brizi o našem planetu Zemlji.

Učenici su uredili školski okoliš, pripremili tlo za sadnju i zasadili raznovrsno bilje. Rezultat je bio novi školski cvjetnjak.

Ovakve aktivnosti višestruko su korisne za učenike. Osim ekološkog osvještavanja, djeci se pruža zadovoljstvo u samostalnom izvođenju aktivnosti, razvija se fina motorika te se potiče želja za konzumiranjem zdrave hrane.

Koliko je projekt bio uspješan govori činjenica kako učenici svakodnevno pitaju kad će ponovno uređivati školski okoliš.

 

Datum realizacije: 22. travnja 2021.
Koordinator: Marina Brozović
OŠ „Ivan Goran Kovačić” Duga Resa