Naši udžbenici temelj su sveobuhvatnog izdavačkog pothvata kojim želimo učenicima, roditeljima i učiteljima pružiti sve što im u nastavi treba te da bismo im olakšali učenje i poučavanje - za sve, na svim razinama i u svim okolnostima!
Ne zaboravite da su Alfini promotori tu za vas! Uvijek im se možete obratiti i na njih se osloniti.
Unaprijedite svoja znanja i vještine na stručnim online predavanjima uživo! Ovdje možete vidjeti što smo za vas pripremili. Svi ste pozvani!
Na Alfinoj stranica za podršku nastavi na daljinu nastava.alfa.hr možete pronaći videolekcije i ostale materijale koji prate nastavne jedinice.

Likovne mape - NARUDŽBENICA

Alfine likovne mape više su od papira!

Uz kupovinu naših likovnih mapa za razrednu nastavu ostvarujete pravo na personalizirane i inovativne radionice i pristup digitalnim metodičkim priručnicima za likovnu kulturu na Alfa portalu, kao i bazi visokokvalitetnih digitalnih reprodukcija.

Uz kupovinu likovnih mapa za predmetnu nastavu dobivate mnoštvo dodatnih sadržaja: metodički priručnik u tiskanom i digitalnom obliku, dodatni priručnik s izvedbenim idejama, likovne reprodukcije, PPT prezentacije i dodatne planove.

Naše mape su zabavne, super opremljene (svim vrstama standardnih i specijalnih papira) i povoljne!

Uz njih ostvarujete pravo i na besplatan primjer stirodura + video upute i radionice stiroreza i oblikovanja 3D modela! Naravno, i pripreme za te satove!

Ispunjenu narudžbenicu molimo vas da dostavite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

NARUDŽBENICA - LIKOVNE MAPE