Ispis

Informatika u novoj školskoj godini

Dragi učitelji!

Na početku smo inovativne školske godine u koju krećemo s novim kurikulom te obaveznom nastavom informatike u 5. i 6. razredu. U tijeku je pisanje godišnjih i mjesečnih planova, izrada aktivnosti za učenike, priprema računalnog kabineta, instalacija digitalnih uređaja...

Da bismo vam barem malo olakšali početak nove školske godine, prepunu noviteta za nas informatičare, priredili smo prijedlog detaljno razrađenog godišnjeg plana i programa koji prati novi kurikulum. U pripremi su i mjesečni programi, nastavne pripreme s prijedlogom aktivnosti za učenike, mnoštvo digitalnih i tiskanih materijala koji će vama i vašim učenicima olakšati ovu školsku godinu.

Svi noviteti, poveznice na digitalne udžbenike, pripreme i ostala metodička dokumentacija bit će dostupni na Portalu, gdje je i dalje mnoštvo materijala koji se odnosi na prethodnu inačicu našeg udžbenika.

Pratite Portal svakodnevno u potrazi za novim materijalima i obavijestima, a svaka kritika i prijedlog zaista su dobrodošli – stoga nam se slobodno javite!

 

Marija Draganjac

Urednica za matematiku i informatiku