Udžbenici koji znaju sve živo! - školska godina 2021./2022.

Poštovana učiteljice, poštovani učitelju!

Vjerujemo da ste još uvijek znatiželjni i da ćete uspješno istražiti što smo Vam sve pripremili. Ogledni primjerci naših novih udžbenika u Vašim su rukama. Prolistajte ih.

Kao i prošle godine, osim udžbeničkog izdanja posebnu pozornost smo posvetili i radnoj bilježnici. Udžbenik i radnu bilježnicu možete pronaći na adresi udzbenici.alfa.hr i u potpunosti pregledati njihove digitalne inačice.

Osigurajte si uspješnu školsku godinu s našim udžbenicima i Alfa-podrškom!

 


Gospodarenje otpadom

Povodom Dana planeta Zemlje, koji se obilježava 22. travnja, za vas smo pripremili veliku tematsku zidnu sliku, koja za temu ima GOSPODARENJE OTPADOM. Njime ćete ukrasiti svoju učionicu, kabinet ili školski prostor kako bismo zajedno razvijali učeničku svijest o brizi za okoliš! 

Poveznica za preuzimanje                                                

Dan planeta Zemlje

Povodom Dana planeta Zemlje, koji se obilježava 22. travnja, za vas smo pripremili tematsku prezentaciju. Uz prezentaciju u PowerPointu nalazi se i prijedlog tematskog plakata „Plastična vrećina - smrtonosna pošast modernog doba” kojime možete ukrasiti svoju učionicu, kabinet ili školski prostor kako biste potaknuli učeničku svijest o brizi za okoliš.

Tematska prezentacija | Plakat