Biologija i kemija u novoj školskoj godini 2016./17.

Poštovane kolegice i kolege, učitelji i učiteljice, profesori i profesorice biologije i kemije,

nakon zasluženog i, vjerujemo, lijepo provedenog odmora, opet smo na početku nove školske godine. A novi početak istodobno je novi izazov i za učenike i za njihove učitelje. Biti učitelj moćna je profesija: kao učitelji imamo mogućnost promijeniti svijet odgajajući i obrazujući učenike kako bi postali zadovoljni, samosvjesni mladi ljudi koji su spremni biti pošteni i humani prema sebi i drugima.

U vremenu nagovještaja promjena u obrazovnom sustavu izdavačka kuća Alfa i uredništvo biologije i kemije i dalje je uz vas: pripremamo u suradnji s vama nove materijale koje možete potražiti na našim mrežnim stranicama, a tijekom školske godine brojne materijale uručit će vam naš stručni suradnik promotor.

Biologija i kemija u novoj školskoj godini

Poštovane kolegice i kolege, učitelji i učiteljice, profesori i profesorice biologije i kemije,

započela je nova školska godina, a novi početak predstavlja izazov i za učenike i za njihove učitelje. Biti učitelj nije samo zanimanje, već je to životni poziv: učitelj poučava, pomaže djeci da otkriju svoje talente, razviju samopouzdanje i kompetencije koje će im omogućiti da budu aktivni i svjesni građani koji se odgovorno odnose prema sebi, društvu i okolišu.