Pošaljite nam jednu razrednu fotografiju kojom dragim ljudima želite čestitati blagdane i sudjelujte u nagradnom natječaju. Svi će sudionici na poklon dobiti personaliziranu digitalnu čestitku! VIŠE
Neosporna stručnost naših autorskih timova u kombinaciji s tehnološkim inovacijama, profesionalim uslugama i vrhunskom podrškom već godinama opravdavaju povjerenje naših korisnika. Hvala vam što birate modro! 
Ne zaboravite da su Alfini promotori tu za vas! Uvijek im se možete obratiti i na njih se osloniti.

Mjesec dobre prakse - Smiles i Right on! u praksi

 

Novi udžbenici, reforma, prvi put radite s Alfinim izdanjima…?

Priznajemo – ponekad se u bogatstvu naših materijala i podrške teško snaći.

Što god da napišemo za svaku od četiriju ključnih komponenti kojima kao naši korisnici raspolažete, činit će vam se kao dodatno more informacija.

 

 

Zato smo odlučili pripremiti seriju webinara za stare i nove korisnike te živom riječi i konkretnim primjerima pokazati kako naši materijali žive u praksi!

Mjesec dobre prakse donosi četiri webinara s aktualnim temama koje su dio vaše svakodnevice. Želimo vas podsjetiti na sve što vam je nadohvat ruke, dati tips & tricks kako to najbolje iskoristiti, osnažiti vas i dokazati da s nama imate odgovor i rješenje za sve.

Pridružite nam se na webinaru Smiles & Right on! u praksi koji će se održati na platformi ZOOM* u četvrtak 19. studenog 2020. u 18 sati

Predviđeno trajanje: 60 minuta.

 

Poveznica na webinar: https://zoom.us/j/93511657305?pwd=bG10SXpBT2p4VWpyWWM2VE9taXVzUT09

Meeting ID: 935 1165 7305
Passcode: 772686

Radujemo se vašem dolasku!

 

 ANKETA

 

* Napominjemo da za sudjelovanje nije nužna instalacija platforme ZOOM. Dovoljno je prijaviti se putem poveznice i priloženih podataka (Meeting ID i Passcode). Pristup je moguć i mobilnim uređajem.