A-udžbenici, A-panel, pop-up interaktivna rješenja ispita, zapisi realizacije nastavnih sati za e-Dnevnik, individualizirani kurikulumi, ispitna mapa, prilagođeni ispiti znanja... Imamo Baš TO što vam treba!

Alfa učiteljice u Alfa učionici

Znate li tko svaki dan ide u školu, iako je školu završio? Učitelji. Svakodnevni odlazak na radno mjesto u učionicu Osnovne škole Matije Gupca iz Cernika u Brodsko posavskoj županiji učiteljice razredne nastave Maja Marjanović, Dajana Kudra, Klementina Đurić, Karmela Marić i Snježana Abrić Ordanić te kolega Petar Piljić, umirovljeni nastavnik matematike, zamijenili su odlaskom u Zagreb u Alfa učionicu.

Što Alfa učiteljice i učitelji rade u Alfa učionici? Uče, razmjenjuju iskustva, druže s urednicima, iz prve ruke saznaju što se novo u Alfi sprema, prelistaju nova izdanja i materijale, informiraju se o cjelokupnoj Alfinoj ponudi i materijalima. Alfa učionicu zamislili smo i opremili kao mjesto okupljanja učitelja, stručnih suradnika i zaposlenika škola i vrtića s urednicima, autorima, dizajnerima, promotorima i drugim zaposlenicima koji su zaduženi za kreiranje i stvaranje Alfa udžbenika, didaktike i brojnih drugih materijala. U Alfa učionici uvijek će vas dočekati netko od uredništva voljan i spreman saslušati vas i odgovoriti na vaša pitanja, čuti vaša iskustva u neposrednom radu s učenicima i saslušati prijedloge i potrebe kako bismo u svakome trenutku prilagodili i kreirali podršku koja vam treba.

 

- U Alfa se učionici učitelje uvažava kao stručnjake, podržava kao kolege i motivira kao suradnike. Učitelji su tu za učitelje kako bismo svi skupa bili spremniji odgovoriti na izazov rada s učenicima – bez toga ne ide – zaključak je jučerašnjeg susreta.