Dragi učitelji, vrijeme je za virtualnu selidbu na kabinet.alfa.hr! Metodičkim materijalima, edukacijama i ostalim Alfinim proizvodima i uslugama pristupajte putem personaliziranog, suvremenog sustava krojenog prema vašim potrebama. No bez brige, vaša selidba ne mora biti preko noći ‒ Alfa Portal još će neko vrijeme biti tu!  

Povijest u novoj školskoj godini

 

Poštovane kolegice i kolege!

Citirajući jednu od izreka Stjepana Radića „Samo živom voljom u suradnji svih za sve stvara se sa živima živa povijest jednog naroda”, izražavamo vam duboku zahvalnost na iskazanom povjerenju pri odabiru udžbenika koje je iznjedrila nova obrazovna kurikularna reforma. Vodeći se mišlju da je obrazovanje put a ne cilj, zahvalni smo što smo dio puta u nastavnom procesu povijesti koji nema kraja. Pojedine dionice svakog puta imaju svoje manjkavosti, sigurni smo da je i s nama tako. U svojoj ljudskoj i profesionalnoj nesavršenosti, kao i nastojanju da budemo bolji, pozivamo vas na kritiku i inicijativu kako bismo u zajedništvu bili plodonosniji u kreiranju novih sadržaja.


Alfaportal mjesto je našeg virtualnog susreta, gdje ne postoji razdjelnica između domaćina i gosta, a u tom uvjerenju i nadi da su potrebni materijali našli svoje mjesto u vašim planovima želimo vam sretnu i uspješnu novu školsku godinu 2021. – 2022.