Dragi učitelji, vrijeme je za virtualnu selidbu na kabinet.alfa.hr! Metodičkim materijalima, edukacijama i ostalim Alfinim proizvodima i uslugama pristupajte putem personaliziranog, suvremenog sustava krojenog prema vašim potrebama. No bez brige, vaša selidba ne mora biti preko noći ‒ Alfa Portal još će neko vrijeme biti tu!  

Zajedno vrtići i škole

Ponosni smo što smo bili partner i sponzor izuzetno važnog stručno-znanstvenog skupa Zajedno vrtići i škole održanog u Stubičkim Toplicama (20. i 21. veljače) koji će ostati zapamćen kao prvi ZVIS.

Zahvaljujemo i čestitamo Inicijativi ZVIS (Zajedno vrtići i škole) koja je okupila preko 200 sudionika, odgajatelja, učitelja, stručnih suradnika i ravnatelja iz Krapinsko-zagorske županije ali i iz drugih županija.

Dva dana zajedničkog rada, vrhunskih plenarnih izlaganja i vrijednih prikaza dobre prakse svima su nam dala vjetra u leđa i potvrdila da suradnja vrtića i škola nema alternativu. Suradnja je nužna i moguća.

Drago nam je da je naš projekt Alfa, vrtići i škole se vole stekao partnera te nas vesele sve buduće zajedničke aktivnosti.