Jedini u Hrvatskoj spajamo znanje, entuzijazam i umijeće poučavanja u proizvod krojen prema pravim potrebama i izazovima nastave. Pročitajte više!
Podijelimo iskustva, prijedloge i zajedno unaprijedimo obrazovanje. Pridružite se Facebook grupi Razredna nastava - Alfa!
Na stranici nastava.alfa.hr čekaju vas brojne videolekcije i ostali materijali koji će vas i vaše učenike voditi kroz nastavu na daljinu.

Hrvatski jezik u novoj školskoj godini (2018./19.)

Poštovane učiteljice i učitelji hrvatskoga jezika,
poštovane kolege i kolegice,

srdačno vas pozdravljamo na početku nove školske godine 2018./2019. i povratka radnim obvezama. Nadamo se da ste se tijekom proteklih praznika dobro odmorili i prikupili snage za redovite poslove, ali i profesionalne izazove i iskušenja u vremenu koje je pred nama. Mnoge će aktivnosti ostati iste, a pojavit će se i neke nove. Novi učenici, kolege, roditelji, školske i druge profesionalne te društvene obveze imat će i svoje zahtjeve i novu dinamiku.

U trenutnim i budućim potrebama Alfa će i dalje biti vaša operativna i inicijativna (pri)pomoć u svemu što vam je potrebno za kvalitetno poučavanje hrvatskoga jezika i uspješno obavljanje te važne zadaće na svim radnim područjima u školi i izvan nje. Uz postojeće udžbenike, radne bilježnice i nastavne listiće (lektirne listiće, listiće uz naslove iz čitanke, listiće za prilagođeni program, listiće za samoprovjeru, motivacijske listiće, ...) uvest ćemo i neke nove oblike komuniciranja s učiteljima, nove sadržaje, forme i sredstva rada, a sve radi podizanja kvalitete nastave hrvatskoga jezika i širenja jezične kulture u školi i izvan nje.

O svim novostima obavještavat ćemo vas putem naših mrežnih stranica, e-poštom ili u izravnome kontaktu. Vas pozivamo da se i sami uključite u naše inicijative i pošaljete nam svoje prijedloge, upite i kritike. Posjetite nas na www.alfaportal.hr

Želimo vam plodonosan rad u suradnji s Alfom u novoj školskoj godini!


Uredništvo za hrvatski jezik

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.