PROGRAM I RASPORED WEBINARA

PROGRAM WEBINARA

Na ovom online predstavljanju:

• upoznat ćete značajke Alfa portala – virtualnog kabineta te podršku koju ćete imati u radu s kombiniranim odjeljenjima
• saznat ćete sve o metodičkoj, administrativnoj i didaktičkoj podršci u nastavnom procesu
• primjeri iz prakse pokazat će Vam kako lakše ostvariti ishode.

Također, moći ćete i:

• sigurnije i pouzdanije započeti novu nastavnu godinu
• pregledati sadržaje na Alfa portalu jer je kabinet otvoren za sve učitelje u Republici Hrvatskoj.

Ova je online edukacija za vas jer...

• Vi ste učitelj koji se mora kvalitetno pripremiti za nastavni proces a da biste to bili u mogućnosti bez prevelikog stresa pokazat ćemo vam gdje se nalaze svi materijali za podršku u Vašoj pripremi
• Vi ste učitelj koji radi u složenom odgojnom-obrazovnom procesu i potrebna Vam je dodatna podrška u organizaciji.

O Vašim predavačicama:

Emina Baričević rođena je 1972. godine u Koprivnici. Učiteljica razredne nastave, savjetnica, studij je završila u Zagrebu. Zaposlena je u OŠ Sveti Petar Orehovec, Područnom razrednom odjelu Gregurovec u kombinaciji 2. i 4. razreda. Područje njenog posebnog interesa je rad u kombiniranim odjelima za koje radi planove i pripreme za izdavačku kuća Alfa još od 2008. godine. Ima 28 godina radnog staža, od toga 27 godina u kombiniranim razrednim odjelima. Voditeljica je županijskog stručnog vijeća Koprivničko-križevačke županije.

Moni Harča rođena je 1984. u Zagrebu. Učiteljica razredne nastave i hrvatskog jezika, studij je završila u Petrinji. Radi u OŠ „Vladimir Nazor“, Križevci, područnoj školi Majurec, kombiniranom razrednom odjelu 3. i 4. razreda. U kombiniranim razrednim odjelima radi 13 godina. Ostvaruje suradnju s izdavačkom kućom Alfa vezano uz izradu priprava kombiniranih razrednih odjela iz hrvatskog jezika. Svoj rad usmjerava na nastavu koja je zanimljiva, vesela i drugačija osnažujući učenike kombiniranih razrednih odjela da prednost školovanja u malim razrednima kasnije iskoriste i u životu.

Mišo Harča rođen je 1980. u Koprivnici. Učitelj razredne nastave i engleskog jezika, studij je završio u Petrinji. Radi u OŠ „Rovišće“, s kombiniranim razrednim odjelima susreće se u dosadašnjem radu. Ima iskustva s dvorazrednom i trorazrednom kombinacijom te s raznim uzrastima (od predškolskog uzrasta do maturanata). Ostvaruje suradnju s izdavačkom kućom Alfa vezano uz izradu priprava kombiniranih razrednih odjela iz hrvatskog jezika. U radu pridaje važnost praktičnim i istraživačkim vještinama kako bi učenici samostalno došli do informacija. U svom radu stavlja naglasak na suradnju i uvažavanje različitosti kao osnovu uspješne zajednice.

 

RASPORED WEBINARA

Raspored je okviran te je podložan promjenama s obzirom na tijek edukacije i interakcije.

UVOD (10 minuta)

MATERIJALI ZA KOMBINIRANE ODJELE (40 minuta)

ZAKLJUČAK (5 minuta)